«

»

Victor Ponta e genial!

27 August 2012

victor ponta fotbal acru

Portar ieşit

Tocmai în ziua în care aleşii Uniunii Social Liberale se jucau de-a v-aţi ascunselea cu judecătorii Curţii Constituţionale prin Parlament, omniprezentul Victor Ponta a părăsit poarta puterii. A plecat în Africa de Sud la un congres care urmează să aibă loc abia peste trei zile şi va reveni în România fix când începe evenimentul.

Presa n-a înţeles rostul prezenţei premierului la Cape Town între 27 şi 30 august, din moment ce Congresul Internaţionalei Socialiste îşi deschide lucrările în ziua în care liderul PSD pleacă. Jurnaliştii maliţioşi s-au grăbit să-l acuze pe vestitul Copy-Lot că minte şi de fapt n-ar avea nicio treabă pe continentul african.

Materie primă pentru patru ani!

Nimic mai neadevărat! Prim-ministrul român are chiar o misiune nobilă la capătul lumii, la finalul căreia ar putea asigura necesarul de materie primă pentru întreg aparatul administrativ şi politic românesc, timp de patru ani, cât ar trebui să dureze guvernarea USL.

Cum relaţiile guvernului cu investitorii din Germania şi SUA s-au răcit în urma declaraţiilor politice, şeful Executivului e obligat să găsească alternative economice.

De ce tocmai Africa de Sud? Simplu: pentru că peste 80% din rezervele mondiale de mangan sunt acolo. Practic, Africa de Sud deţine cvasimonopolul producţiei de mangan, la nivel global! Vă daţi seama cât ar primi de frecat de lucru toţi bugetarii din sistemul administrativ (şi nu numai), consilierii, senatorii, deputaţii, secretarele, paznicii, experţii, fochiştii, liftierii, referenţii parlamentari etc.?

Generaţii întregi de români ar putea freca cele 15 miliarde de tone de mangan pe care Africa de Sud le adăposteşte în adâncuri! Victor Ponta e pur şi simplu genial! Sub guvernarea PSD am putea redeveni numărul unu în lume la frecat manganul la stat, activitate perturbată de vremelnicele puseuri liberale.

După Africa de Sud, Victor Ponta ar trebui să viziteze Olanda. E cel mai mare producător european de ţipari. Mentă avem destulă.

1
Vote -1 Vote +1coolnewz/Ratatouille
28 August 2012 @ 10:55

:) ) serios?? Nu știam că ăsta începe mai tîrziu, mi-l și închipuiam prins în ședințe importante!!

2
+4 Vote -1 Vote +1Acru
28 August 2012 @ 13:54

Este prins în şedinţe importante! Negociază importul de mangan. Noi îl frecăm pe nimic, dar sud-africanii vor bani pe el.

Nici cu ţiparul nu-i va fi uşor. Ciclul de producţie complicat creşte preţul final.

Tot mai mulţi colegi de alianţă îi sugerează premierului să renunţe la ideile reformiste, revenind la tradiţionala mentă drept materie primă pentru stat.

3
Vote -1 Vote +1Gavozdita
30 August 2012 @ 11:17

He is fucking the owl:)

Tu ce părere ai?