«

»

Surpriza din celula lui Gigi Becali

22 Mai 2013

Becali PNL istorie bratianuPresa a dat publicităţii imagini din celula în care Gigi Becali îşi va petrece primele zile de puşcărie. B-oierul de Pipera se va culca şi se va trezi privind fotografia de pe uşă, din care zâmbeşte simpatic un politician celebru, în variantă uşor stilizată. În camera cu şase paturi de la Penitenciarul Rahova, mesajul simbolic e clar: puterea executivă e poarta către libertate. De aceea, Împăratul Roşu din afiş e aşezat la loc de cinste în încăperea de detenţie, lângă întrerupătorul de lumină, pe uşă.

O fi vreun semn? La cine se închină deţinuţii

Versiunea caricaturală a politicianului are doar papucii de culoarea aliaţilor din PNL. Cu urechile-i imperiale, Roş-Împărat zâmbeşte în poză şi are braţele deschise, formând o barieră imaginară între “înăuntru” şi “afară”. E neclar dacă prezenţa sa acolo e un avertisment, o semnătură sau o premoniţie, dar iată pe cine privesc deţinuţii ori de câte ori aprind sau sting lumina ori folosesc uşa:

celula lui Gigi Becali

See ya real soon!

Alte imagini din celula făcută celebră de Gigi Becali, filmate din toate ungherele posibile, găsiţi în videoclipul următor:

Nicicând penitenciarul n-a fost un loc mai plin de atenţie. Gigi Becali a făcut din puşcărie, vedetă.

Tu ce părere ai?