«

»

6 din 49 de neuroni

18 Noiembrie 2011

paul georgescu câştigător loto 2011Paul Georgescu, un taximetrist bucureştean în vârstă de 52 de ani din Colentina, a câştigat la loto (6 din 49) cam 5,5 milioane de euro cu un bilet cumpărat pe 13 noiembrie de la o agenţie de cartier. Cam cât timp credeţi  că va trece până când vom citi ştirea „Paul Georgescu, miliardarul de la loto, a fost jefuit” (sau sechestrat, bătut, violat, ucis, şantajat, pus să citească etc.)?

Pont gratis

Dumnezeu îţi dă arareori, concomitent, noroc şi minte. Dovada e tocmai Paul Georgescu, câştigătorul marelui premiu la 6/49. El le rânjeşte cu nonşalanţă fotoreporterilor în timp ce se plimbă prin Bucureşti cu o haită de prieteni şi vecini după el, scoţând bani de la cea mai expusă sucursală bancară din capitală: BRD Victoriei. Apoi se suie în Volkswagen-ul alb al unui prieten, făcând cu mâna ziariştilor.

Seara merge acasă în Colentina şi se îmbată mangă, dând de băut la toată lumea. Probabil dă şi dedicaţii speciale-ale-ale la microfon: „de la Paul Georgescu, şeful miliardelor la loto pentru tovarăşii lui, fără număr, să moară dujmanii că sunt bogat”.

A doua zi, mahmureala matinală îi e întreruptă de jurnalişti, cărora le mărturiseşte planurile de viitor: se va retrage o vreme la ţară, în satul fratelui său. Practic, le spune exact unde îl vor găsi pentru interviuri de acum încolo. Mă mir că nu le-a desenat şi o hartă.

Dacă nu-i fudul, parcă…

paul georgescu câştigător loto 6 din 49 foto

Paul Georgescu în toată splendoarea

Până aici nimic contradictoriu, poate Paul Georgescu e dispus să piardă banii la fel de repede cum i-a câştigat! Partea schizoidă vine abia când bucureşteanul cheamă poliţia pentru că se simte urmărit şi se declară îngrijorat pentru siguranţa familiei!

Păulică tată, ori eşti vedetă şi te dă la ziar să moară Colentina de oftică, ori nu te ştie nici vântu’ nici pamântu’ şi calci ca indianul Talpă Iute, dar dormi liniştit pe sacul cu bani.

E clar că norocul nu face casă bună cu mintea, după cum discreţia e incompatibilă cu banii. Lumea e plină de cadouri pentru Zlatan.

Sursa foto: Cancan. Acolo găsiţi un pictorial complet.

1
+4 Vote -1 Vote +1Emil Blog
18 Noiembrie 2011 @ 20:35

misto de tot postarea asta!

2
Vote -1 Vote +1Acru
18 Noiembrie 2011 @ 20:46

Mulţumesc pentru apreciere, Emil. O poţi recomanda pe Google, Facebook ori Twitter cu un singur click pe unul dintre butoanele de sub articol. Sau te poţi alătura abonaţilor la newsletter-ul Acru.ro aici.

3
Vote -1 Vote +1constantin ion
27 Noiembrie 2011 @ 0:18

pana la un moment dat totul seamana izbitor cu istoria milionarului din calarasi , voi face , voi drege , ma retrag la ferma fratelui meu din satul acestuia, ca nu o fi si a castigatorului , doar sunt frati , nu?! prafuri de adormit electoratul partidului castigator din spatele Castigatorului cu Taxi la scara … ca doar e al lui. Ipote(nu)ze :
-antena 1 (iar antenele…) tocmai faceau o ancheta asupra licitatiilor de la Loteria Romana – vesela,si sursa de bani electorali … D.N.A. Minca stie ceva ca doar a trebuit sa se retraga …tocmai cand ? de alegeri in 2009 …
- si atunci surpriza a aparut agamita dandanache cu taxiul si a umflat 5.2milioane de euro in plina criza…
domnilor omul a luat cam 5 sute de mii euro banii lui si restul I A DONAT …
scenarii ? poate DA poate NU …dar sigur NU

4
+3 Vote -1 Vote +1Acru
29 Noiembrie 2011 @ 18:33

Afacerile de tip “loterie” (bingo, păcănele, cazinouri) trăiesc atâta vreme cât livrează poveşti credibile. Dacă Loteria Română nu convinge, nu va mai avea încasări pe care să le redistribuie. Să urmărim, scad sumele jucate la 6 din 49? Cât încasează?

5
Vote -1 Vote +1constantin ion
30 Noiembrie 2011 @ 0:04

Scad acum dupa premiu acordat, ar fi bine sa urmarim ce se va intampla cu CASTIGATORUL ca , chestia cu MA RETRAG in sihastrie…tine pentru forrest gumpul mioritic si nu prea , dovada ca e un aranjament ordin.ar de doi bani nu este C.O.C.O.S.U.L. cu punguta ci e cocose.lul electoral PDList cu BAIETI DESTEPTI peste tot din Hidroelectrica si pana in (Z)Loteria romana … deci una din dovezi,un castigator cica pe un bilet colectiv a fost si Comandantul Unitatii din targoviste unde au fost executati Ceausestii Seniori , a dracului coincidenta…nu
miliardarul milionar in euro din calarasi nu numai ca e mort de sarac dar nu poti crede ca a maincat 9 milioane de euro ??? hai sa l vedem si pe taxi driverul din colentina …

6
Vote -1 Vote +1Teo din Iasi
27 Noiembrie 2013 @ 17:59

Mi s-au strepezit dintii… Mai “acrule”, tu citesti Cancan?!

7
Vote -1 Vote +1Acru
28 Noiembrie 2013 @ 0:12

Citesc orice. În cazul de faţă, Cancan e sursa fotografiilor care ilustrează articolul.

Tu ce părere ai?