Abonare la noutăţi » Acru.ro

Eşti ciocoi? Mai vino pe la noi!

Dacă ţi-a plăcut ceva din ce ai citit aici, sunt mari şanse să-ţi descoperi ciocoiul interior. Dacă dimpotrivă, te-ai enervat crunt şi acum vrei sa afli ce enormităţi am mai debitat doar pentru a transmite înjurăturile tale prompt, poţi fi liniştit, ciocoiul din tine e mort.

În ambele cazuri, îţi oferim cinci variante de a fi la curent cu tot ce publicăm. Sperăm că una dintre ele ţi se potriveşte:

1) Feed RSSFeed RSS Acru.ro Îl găseşti aici (nerecomandat dacă foloseşti browser-ul Google Chrome);

2) Notificare prin e-mail. Scrie adresa în căsuţa de mai jos şi apasă butonul “Abonează-mă”. Vei primi un mail care te va ruga, reverenţios, să confirmi dorinţa de a deveni abonat al Acru.ro. Caută-l şi în fişierul “Spam”, uneori acolo se ascunde. Ulterior, un roboţel dresat care răspunde la numele de Feedburner îţi va timite cel mult un buletin informativ (newsletter) pe zi.

Scrie adresa de mail:

Să ştii că urâm spam-ul aproape la fel de mult ca şi tine.

3) În caz vrei să ne arăţi degetul ridicat, iată pagina de Facebook acră, unde găseşti pozele amuzante pe care, din motive de spaţiu, nu le-am încărcat aici, precum şi diverse comentarii pe scurt:

4) Fanii Twitter îşi pot organiza filajul apăsând graţios butonul de mai jos:


 

5) Dacă vizita pe site-ul ACRU.ro ţi-a adus o informaţie, o idee sau un zâmbet în plus şi eşti prieten cu Google, atunci bâzdâgania următoare e pentru tine:

Comments on this entry are closed.