«

»

Între ochi şi penis e moartea

9 Noiembrie 2012

bilă grăsime baron Constanţa

Nic uşor?

Citând renumiţii cercetători britanici anonimi, Libertatea.ro ne explică printr-un titlu de şchioapă că “bărbaţii care nu-şi pot vedea penisul din cauza burţii mor mai devreme“. Pe cale de consecinţă, cei care reuşesc să-şi admire masculinitatea în ciuda burţii, expiază mai târziu. Cum redactorii tabloidului online vizitat săptămânal de aproape un milion de români n-au găsit o poză acătării cu Niculoi Nicuşor Constantinescu, simbolul PSD Constanţa, îşi ilustrează materialul cu o fotografie în care un simpatic probează o cămaşă cadrilată, sugerând că acesta n-ar mai avea mult de trăit. Apoi lansează o invitaţie de nerefuzat:

“Un grup care se ocupă de conştientizarea problemelor de sănătate îi invită pe bărbaţi să se dezbrace pentru a observa dacă încă îşi mai pot vedea penisul.” (sursa)

Lungimea salvează vieţi

Înainte de a arunca hainele de pe dumneavoastră sau de a vă chinui partenerul cu exerciţii de optică, să notăm implicaţiile logice. Dacă speranţa de viaţă a domnilor trece prin abilitatea de a-şi putea observa ştrumeleagul în dauna ghiozdanului, atunci înseamnă că:

  1. Oglinzile protejează viaţa. Nu-ţi vezi membrul din cauza magaziei? Admiră-l în oglindă. Eventual, exersează de mai multe ori pe zi pentru a avea certitudinea că-l poţi privi şi a fi sigur că tu eşti dintre cei care mor “mai târziu”;
  2. Senatorul Cătălin Voicu a dat colţul deja;
  3. Bărbaţii binecuvântaţi cu făloşie pot mânca  mai mult decât cei blestemaţi cu un cuculeţ. Un obez temeinic dotat are şanse oricând să-şi vadă socoteala dintr-un motiv vizual fără legătură cu meniul zilnic. Pe de altă parte, câteva kilograme în plus se vor dovedi fatale pentru cei care n-au mare lucru de văzut de la brâu în jos. Iată dovada că lungimea contează mai mult decât regimurile funeste. Aşadar, puteţi adopta liniştiţi dieta Daniel Chiţioiu dacă vă ştiţi virili;
  4. Flexibilitatea gâtului e un parametru esenţial în stabilirea agendei Doamnei cu Coasa, căci moartea tinde să-i aleagă pe masculii incapabili să-şi observe falusul peste burtă, menajându-i pe ceilalţi.

Altfel, sfaturile ziariştilor sunt clar formulate, inspirate şi documentate la fel de temeinic precum în cazul clitorisului feliat. Că doar nu degeaba e Libertatea.ro în primele trei cele mai citite site-uri din România.

1
Vote -1 Vote +1gavozdita
12 Noiembrie 2012 @ 14:09

Pentru că ne place să ne uităm peste făcălețul…pardon,gardul altuia.

Tu ce părere ai?