«

»

Găselniţa Zilei – 4 martie 2012

4 Martie 2012

bursa de idei buneEternii protestatari, mereu spontani, par a fi cei mai adaptabili dintre români.  ”Ţi-ai adus spionul, să-ţi apere tronul” e cel mai recent vers adresat preşedintelui Băsescu, via Mihai Răzvan Ungureanu.

“Băse de ce l-ai luat de lângă boi/De ce l-ai luat de-acasă?/Trimite-l iute înapoi/ Că-i foarte bun la coasă” era catrenul echivalent, dedicat fostului premier, Emil Boc.

Aţi observat câtă creativitate au bieţii pensionari, săracii şomeri şi indignaţii muncitori care protestează spontan? Poezii cu întorsături de condei, caricaturi reuşite, montaje foto spectaculoase, care mai de care mai inspirate şi amuzante! De ce nu lucrează oamenii ăştia originali şi naturali în publicitate? Sau…lucrează?

1
Vote -1 Vote +1Izabela Ciocoi
4 Martie 2012 @ 22:48

Eu ma intreb unde naiba trag la imprimanta bannerele alea mari cu lozinci, ca eu am avut de printat niste chestii pe A3 si am luat la pas jumatate de oras pana sa gasesc un centru de tiparire ca lumea.
Nu mai zic cat m-a costat :( ((

2
Vote -1 Vote +1coolnewz/Ratatouille
5 Martie 2012 @ 13:31

Divertis e de vina! :D

3
Vote -1 Vote +1ionut
5 Martie 2012 @ 19:04

@ acru: vrei sa insinuezi ca s-ar afla cineva in spatele lor (eventual ceva partide politice care colaboreaza cu firme de publicitate), care le da textele gata facute?

@ Izabela Ciocoi: vezi comentariul meu anterior, adresat acru.ro. spre deosebire de autorul postarii, insa, eu nu incerc sa insinuez nimic. o spun direct :)

4
Vote -1 Vote +1Acru
5 Martie 2012 @ 20:18

@ionut, nu ştiu, vreau? :P
Nu doar textele sunt elaborate, ci toată logistica.

@izabela ciocoi, întreabă un pensionar sau un şomer. pare că se pricep. ;)

Tu ce părere ai?