«

»

La Cotroceni, cu mami şi iubi de mânuţă

8 Mai 2012

Mândru că a primit în sfârşit coroniţa de onoare sub forma învestirii în funcţia de prim-ministru, Victor Ponta s-a dus la Cotroceni cu mămica şi nevasta de mână. Dacă prezenţa soţiei la ceremonia oficială poate fi, cumva, explicată, Daciana Sârbu Ponta fiind europarlamentar şi fiica liderului PSD Ilie Sârbu, apariţia mamei e cel puţin nepotrivită. Ca să nu spunem bizară şi penibilă.

idei bune dezbatere argumenteMama premierului Ponta, Cornelia Naum (video) e o doamnă în vârstă de 68 de ani fără nicio legătură (până acum) cu lumea politică românească. Nu a avut nicio funcţie în stat şi cu siguranţă nu face parte dintre şefii Uniunii Social Liberale. Spre deosebire de balurile de absolvire, protocolul depunerii jurământului de către miniştri nu e un spectacol public, deschis. Nu are nici măcar transparenţa unei şedinţe a Parlamentului. Preluarea puterii executive o chestiune care se desfăşoară strict între liderii politici şi Preşedinte.


Şi totuşi, mămica lui Victoraş Ponta bântuia stingheră pe holurile Palatului Cotroceni, minunându-se solemnitatea decorului, de după cum putem vedea şi în imaginile de mai jos:

Ca să avem tabloul unui regim bananier ca la carte, mai lipseau copiii Andrei şi Irina Ponta, respectiv fosta soţie a prim-ministrului Ponta, Roxana Elena Bora. Probabil tinerii au interzis la şampanie, fiind minori, iar fosta doamnă Ponta nu doreşte o confruntare cu actuala nevastă. Altfel, reuniunea de familie ar fi fost completă, iar mesajul “România e moşia noastră”, perfect transmis.

În paranteză fie spus, ambele greşeli strategice majore ale politicianului Traian Băsescu au un nume comun: Elena. Dacă în privinţa blondei lucrurile sunt interpretabile, Elena Băsescu (zisă EBA) e un dezastru în termeni de imagine pentru şeful statului. Victor Ponta pare a vrea să-i calce pe urme.

1
+3 Vote -1 Vote +1coolnewz/Ratatouille
9 Mai 2012 @ 8:58

poftim??? fantastic!! nu am auzit nicaieri pina acum de chestia asta!! intr-adevar penibil!!

Tu ce părere ai?