«

»

Bărbaţi îmbrăcaţi (P)

19 Februarie 2012

sosete albe regula purtareCând toată lumea caută frenetic imagini şi filme cu un bărbat dezbrăcat, întâmplător Emil Boc, există oameni care sunt preocupaţi şi de bărbaţi…îmbrăcaţi. Competiţia celor care înţeleg că treningul şi ciocatele nu fac tocmai casă bună a debutat. Dacă nu vă mai amintiţi despre ce e vorba, puteţi suplini deficitul de lecitină citind aici.

Nu ştim cât a contat că organizatorii sunt ardeleni, cert e că 13 dintre cei 50 de oameni care s-au înscris până azi în concurs provin din judeţul Bihor. Vă puteţi bate să-i votaţi, până pe data de 2 martie. Reprezentanţii celorlalte zone mai au timp până în 6 martie să se înscrie în etapa iniţială a întrecerii.

Concurenţii care trec de faza judeţeană, iau gloria locală şi haine evaluate la 300 de lei, apoi păşesc în finala naţională. Acolo se vor bate în ţinute cu învingătorii din celelalte zone, sponsorii promiţând premii “mult mai mari” pentru campionul absolut. Pentru că, aşa cum confirmă  Duncan MacLeod, “in the end, there can be only one“. Cum va reuşi acesta să-şi dovedească supremaţia rămânând îmbrăcat, puteţi afla doar lecturând regulamentul oficial pe site-ul stilmasculin.ro.

Tu ce părere ai?