«

»

Stilul masculin se mută la Cluj (P)

28 Iunie 2012

teatru national cluj napocaNo, concursul de îmbrăcat bărbaţi a ajuns în inima Ardealului, la Cluj-Napoca. De unde, de altfel, a şi pornit molcom la drum, după cum v-am mai povestit. Bărbaţii cu stil şi poze din oraşul de pe Someşul Mic se pot înscrie în competiţia lansată de site-ul Stilmasculin.ro până cel târziu vineri, 6 iulie. Temerarii găsesc regulamentul complet aici. Votul se încheie patru zile mai târziu.

Pentru că eleganţei îi merge bine la Cluj, premiul oferit câştigătorului etapei regionale a făcut pui. Pe lângă articolele vestimentare în valoare de 300 de lei şi şansa de a intra în finala naţională, învingătorul va fi recompensat şi cu “un produs de styling”, plus două pachete de îngrijire oferite de un salon profesionist.

Dacă sunteţi curioşi în privinţa organizatorului, aflaţi că a fost invitat în mai multe rânduri la postul regional de televiziune, Transilvania Look, parte a concernului TMG, fondat de Árpád Pászkány, Vasile Dâncu şi Ioan Rus. Îl puteţi cunoaşte vizionând videoclipul de mai jos:

Tu ce părere ai?