«

»

Empatie faţă de Sorina Plăcintă

2 Mai 2012

De ce a plâns Sorina Plăcintă în Parlament? Mama lui Plăcinţel, senatorul PD-L de Vrancea Sorina Luminiţa Plăcintă, a găsit o explicaţie pentru momentul dramatic în care a vărsat câteva lacrimi pe altarul moţiunii de cenzură. Plânsul nu era de la crampe, nici de la culoarea pliciului lui Prigoană, nici de la vorbele Elenei Udrea, ci de la epuizare.

“Există momente în viaţă când simţi că nu mai poţi, că nimic nu are rost şi că, uneori, e chiar mai bine să pui un punct, să tragi o linie şi să recunoşti că te afli la capătul puterilor(…)m-au făcut urâtă, hoaţă, mamă denaturată(…)eu am pierdut enorm din cauza politicii(…)Cariera este vremelnică întotdeauna. Familia este durabilă” scrie Sorina Plăcintă pe site-ul personal.

Să facem un exerciţiu de empatie. Presa cea rea a numit-o Sorina Terorista şi i-a scotocit trecutul amoros, adversarii politici fără scrupule şi, în general, oamenii fără suflet şi principii au tocat-o, pe nedrept, până la extenuare. Carierea e vremelnică, iar politica aduce pagubă, susţine Sorina Plăcintă (47 de ani), om de afaceri care încasează numai din chirii şi dividende peste 5 miliarde de lei vechi pe an, conform declaraţiei de avere.

Hai că-i simplu

idei bune bursaAşa fiind, soluţia e de o simplitate dezarmantă. De ce ai insista să-ţi faci atât rău ţie şi familiei? De ce ai rămâne în lumea mizerabilă care te face doar să plângi, conform propriilor spuse? Renunţă la orice funcţie publică şi la politică, stai pe prispa unei căsuţe cochete de munte şi delectează-te cu o carte bună. Te relaxezi, ai grijă de familie, scapi de toţi detractorii. În plus, mesajul de acum devine credibil. Pentru că, dacă e sincer, conduce în mod logic spre această concluzie. Altfel, epistola Sorinei Plăcintă  seamănă a ipocrizie politicianistă presărată cu escrocherie sentimentală. Iar empatia se opreşte acolo unde începe minciuna.

1
Vote -1 Vote +1coolnewz/Ratatouille
2 Mai 2012 @ 17:47

e si ea om!
:D

2
Vote -1 Vote +1Izabela Ciocoi
3 Mai 2012 @ 14:58

E om, dar majoritatea oamenilor chiar nu stiu cand sa se opreasca. asta daca-i adevarat tot ce spune.

Tu ce părere ai?