«

»

Articolul ideal

13 Septembrie 2012

alexandra stan sexiest

Fierbinte pe Internet

Acru şi Google au descoperit că Alexandra Stan e sexy chiar strigând “Jos Băsescu“, iar pozele ei fierbinţi ar merita publicate pe Zoso blog. De pomană o încadrează unii în categoria piţipoance, alăturând-o Mădălinei Pamfile, căci Alexandra Stan rămâne atât de sexi încât până şi bărbaţi cu tatuaje precum Serghei Mizil ar aprecia-o. Şi nu e vorba despre o juvenilă (scuzaţi) labă admirativă pe FB executată de nişte puberi care n-au descoperit clitorisul, ci despre chestiuni mult mai mature. Dacă Dan Diaconescu le-ar invita în studio, simultan, pe Alina Gorghiu, Roxana Ponta, asistate de ziaristele Sonia Simionov şi Laura Ştefan pentru a le adresa întrebări stupide, tot n-ar egala audienţa unei fotografii cu sexiest Alexandra Stan.

Să gândim obiectiv. Nici supravegheat video 24 de ore din 24 şi interceptat în timp ce spune poveşti cu vrăji şi iele vreunei foste consiliere, Traian Băsescu n-ar fi atât de interesant pentru români precum sunt nişte poze cu Alexandra Stan.

Iar ca să înţelegeţi ce-i cu textul de mai sus, vă prezentăm imagini cu texte. În caz că nu v-aţi prins, tocmai aţi lecturat articolul perfect.

Porcăria asta e articolul ideal?

cautari google preferinte

Top 30

Da. Pentru că tratează temele relevante pentru public şi vizează personalităţile în vogă. E drept, într-o manieră neglijentă şi exagerat de condensată, dar suficient de coerentă pentru a răspunde nevoilor majorităţii reprezentative.

Întrucât 80% dintre utilizatorii zilnici ai Internetului urmăresc, în medie, 20 de subiecte, am fost curioşi să aflăm care sunt temele preferate de români, folosind statisticile generate de motoarele de căutare pentru ACRU.ro. Pentru a elimina dubiile, am extins baza analizei la 30 de expresii, luând ca perioadă de raportare ultima lună calendaristică. Am obţinut lista celor mai căutate combinaţii de termeni  care ne aduc vizitatori. Apoi, am înghesuit toate cuvintele cheie în paragrafele de mai sus, îngroşându-le. Ca să vedem cum şi despre ce ar trebui să scriem dacă am respecta întocmai dezideratele clienţilor virtuali.

Pentru cititorii ocazionali, trebuie precizat că nici Alexandra Stan, nici clitorisul şi mai ales nici Serghei Mizil nu reprezintă subiecte pe care le-am fi abordat frecvent. Chiar dimpotrivă! Prezenţa lor în fruntea listei se datorează căutărilor intense ale sutelor de mii de “internauţi”, care parcurg frenetic zeci de pagini cu rezultate, până când, finalmente, ajung şi la noi. I-am putea ajuta să ajungă mult mai repede, caz în care traficul ar creşte masiv. Iar traficul e măsura succesului în orice proiect comercial online.

Calitatea, clasa politică şi democraţia

Blamarea întregii agende politice a devenit un loc comun. Critica tabloidizării presei e aproape un gest reflex al oricărui individ cu minime aspiraţii intelectuale. Or fi politicienii meschini şi ziariştii superficiali, dar oare publicul ce le transmite? Ce aude un om politic de la popor atunci când coboară în stradă şi ce văd responsabilii de redacţie în datele de rating?

Plecând de la datele de mai sus şi folosind un raţionament inductiv, putem presupune că vom avea o clasă politică responsabilă abia atunci când vom schimba poporul, iar chiloţii vor ocupa mai puţin spaţiu în presă doar dacă publicul nu-i va mai cere. Nivelul actual e rezultanta firească a aplicării principiilor democratice (alegerea majorităţii) şi capitaliste (ofertă adaptată cererii) în actuala societate românească.

1
Vote -1 Vote +1Ando
13 Septembrie 2012 @ 13:44

Interesant materialul. Asa e:adica presa si politicienii ofera ceea ce
doreste sa auda/vada/citeasca publicul.
Spuneai mai sus ca “traficul e măsura succesului în orice proiect comercial online”. Acum, intreb : vei rezista “tentatiilor” pe care ti le ofera analiza de mai sus?

2
Vote -1 Vote +1Acru
13 Septembrie 2012 @ 16:04

@Ando, bună întrebarea cu tentaţiile. Răspunsul e: da şi nu.

Da – politica editorială nu va devia, ignorând concluziile cifrelor de mai sus. ACRU.ro rămâne cum a fost gândit până la o data stabilită. Dacă până atunci nu dă semne concrete că poate produce cel puţin cât consumă (ne referim doar la investiţii băneşti), închidem şi plecăm acasă. Avem un termen limită clar definit pentru bilanţ şi credem că asta e cea mai onestă abordare în orice afacere.

Nu – dacă tragem cortina peste acest site, următorul proiect online va folosi din plin experienţa acumulată. Va servi întocmai nevoile publicului, aşa cum le intuim din analize. Adică o lăsăm p-asta cu scrisul şi punem poze cu femei şi texte fierbinţi până prăjim serverul. Am ales deja “nişa”, avem în minte un nume de domeniu adecvat, ne mai gândim doar dacă schimbăm sau nu hostingul. Şi exersăm în Photoshop.

3
+3 Vote -1 Vote +1Ando
13 Septembrie 2012 @ 17:26

Sincer, ieri am intrat prima oara aici si mi-a placut. Sigur, voi reveni.
Indiferent de evolutie, iti doresc multa bafta.

4
Vote -1 Vote +1Acru
13 Septembrie 2012 @ 19:00

Mulţam fain. Te aşteptăm.

5
Vote -1 Vote +1coolnewz/Ratatouille
13 Septembrie 2012 @ 20:27

ups … si eu am aterizat cautind “Alexandra Stan sexi” :)

6
Vote -1 Vote +1Acru
13 Septembrie 2012 @ 20:53

@Ratatouille, nu mai dezinforma! Tu ai căutat “Suferințele tânărului Serghei Mizil” prima oară, apoi “unde-şi ascunde Pamfile tatuajul cu Jos Băsescu” :twisted:

7
+1 Vote -1 Vote +1cîrcotașul
15 Septembrie 2012 @ 15:35

În primul rând să vă salut călduros(poate de la ceva grade în plus vă mai ”îndulciți” acreala–glumesc,desigur! Rămâneți așa acrii,că-i normalitatea!)am găsit site-ul dvs. mulțumită adminului de la decibel Tecuci și pe măsură ce v-am lecturat mi s-au sudat ochii pe monitor după articolele domniilor voastre. Îmi pace stilul abordărilor, îmi place acreala voastră și nu-mi rămâne decât să vă urez viață cât mai lungă cu trafic din ce în ce mai sufocant și în extrasezon!

Revenind la acest material foarte profesionist realizat,aș avea câteva puncte de adăugat : mi-am permis să extrag din articol trei cuvinte…politicieni, ziariști și public(adjectivele fiecăruia rămân pe loc,nu-mi aparțin!). Atât politicienii cât și ziariștii nu sunt crescuți într-o pepinieră ”extravilan” de Terra și apoi ne sunt băgați pe gât forțat…ambele categorii se ”ridică” tot din rândurile publicului, nu? Atunci înseamnă că ne învârtim-rotit(sic!)în jurul cozii, în cerc vicios. De ce spuneți ”ce aude un om politic de la popor atunci când coboară în stradă?” căci el din stradă a venit! Importantă în ascultarea păsurilor poporului este și echipa politicianului,aceea care rămâne acasă(în colegiu)și care de fapt duce greul(sau ar trebui să-l ducă!). Consilierii din teren din fiecare comună, oraș sunt cei care bat în lung și lat colegiu și adună toate informațiile de la ”talpă” cum se spune. Iar dacă mai este și isteț la pachet cu sufletist și știe cum să comprime și să prioritizeze informațiile, deci dacă știe să-și facă temeinic temele se prezintă în fața parlamentarului(am luat ca exemplu de politician o persoană din legislativ) cu mai mult de jumătate din soluțiile și rezolvările imenselor probleme și doleanțe ale alegătorilor respectivului colegiu.

Ziaristul, jurnalistul,cum vrem să-i spunem,la fel…se trage din public(acolo se naște și se formează profesional)și dacă are câteva sinapse bine consolidate și în toate direcțiile(domeniile)poate oferii realitatea trecută însă prin filtrul propriei gândiri.

Cînd eram mic copil(acum vreo sutăcincizecideani în urmă!)mâncam bătaie că mințeam și mințeam fiindcă mâncam bătaie! Cerc vicios,nu? Așa-i,dar nici părinții,eu nici atât,nu aveam destulă inteligență și înțelepciune să rupem lanțul vicios. N-ar fi lăsat niciunul un centrimetru de la el : părinții ca să-și demonstreze statutul de adulți formatori de caractere și care-mi voiau binele desigur(dar atunci cine să înțeleagă!), nici eu–băiat căpos și cu orgoliu invers proporțional cu înălțimea mea de-atunci!

Deci,în concluzie nu trebuie să rămânem la a constata realitatea, ci trebuie să rupem pisica-n două,să vedem cine este înțeleptul care să desprindă o verigă din lanțul vicios : politicianul+ziaristul,sau poporul?

8
Vote -1 Vote +1Acru
15 Septembrie 2012 @ 16:47

@cîrcotaşul, bine ai venit! Mulţumim frumos pentru comentariu.

De ce spuneți ”ce aude un om politic de la popor atunci când coboară în stradă?” căci el din stradă a venit!

Pentru că dorinţa şi abilitatea de a te desprinde de ceea ce eşti reprezintă (în majoritatea cazurilor) chiar forţa motrice a carierei politice.

Paradoxal, doleanţele de moment ale electoratului pot frâna progresul. Iată un exemplu concret: http://acru.ro/elvetia-romania/ De aceea, schimbarea în bine nu poate fi dictată de clasa politică. Rarele momente când un politician român a acţionat responsabil, nu populist, au fost aprig taxate. Vă amintiţi de “Băsescu ţi-a tăiat salariul, pensia, porcul, curentul etc., taie-l şi tu”? Ei bine, acelaşi Băsescu avea susţinere de 75% când dansa cu ţigăncile, hăhăia popular şi susţinea că veniturile pot creşte cu 50% de pe-o zi pe alta.

Lecţia e cât se poate de clară. În România, nicio deviere de la demagogie nu rămâne nepedepsită.

9
Vote -1 Vote +1Ionut
17 Septembrie 2012 @ 16:12

are dreptate carcotasul :) In fond, suferinta poporului ramane neinteleasa daca tratam abrupt cuvintele cheie expuse. Un politician analizand interesul pentru poze sexy cu sus-numita sau nu numai, ar trebui sa inteleaga ce trebuie din asta si sa militeze pentru legalizarea prostitutiei – deci mai putine frustrari si dureri in testicolul din talpa tarii :) Cu tatuajele si cu Acel Mizil nu stiu sa interpretez interesul, dar ma gandesc ca poate d-aia nu-s eu politician .

10
+2 Vote -1 Vote +1Acru
17 Septembrie 2012 @ 17:21

@Ionut, analiza de faţă e relevantă doar pentru ACRU.ro. Cu politicienii, respectiv presa, am încercat doar să dezvoltăm un raţionament prin inducţie.

Noi deducem din analiza acestor date că va trebui să ne lăsăm de scris şi să publicăm conţinut tip soft-porn şi cancan local. Ziariştii şi politicienii populari au înţeles asta cu mult înaintea noastră.

Ideea cu legalizarea prostituţiei nu-i rea. Însă implementarea ei e utopică în actuala configuraţie socială.

Tu ce părere ai?