«

»

Oral de Revelion

28 Decembrie 2011

vede sau nu tocurile?Revista online eva.ro, specializată în soft-porn SEO, îşi invită onorabilele cititoare să treacă la aparat taman în noaptea de Revelion. Pentru că publicul revistelor “de gen feminin” are nevoie de un ghid în n paşi inclusiv pentru tras apa fără meditator, redactorii Eva au născocit “8 trucuri speciale de sex oral pentru noaptea de Revelion”. Reţineţi, doar pentru această noapte!

Must din latex şi #occupybaia

1) Îndreptarul de cântat la flaut cu guşă în noaptea dintre ani începe, cum era şi firesc, cu elemente de potol. Eva recomandă frişca şi siropul de ciocolată cauciucat, precum şi strugurii. Nu mi-e clar unde intră sexul oral protejat în tabloul cu strugurii, dar probabil că boabele sunt îndesate în prezervativ înainte de acţiune, ulterior fiind zdrobite nemilos sub presiunea pasiunii.
oral de Revelion
2-3) Al doilea punct din magnificul ghid (notat cu cifra 3, nu mă întrebaţi de ce) zice: Alege un loc privat când sunteţi la petrecere! Recomandarea revistei: baia. Deci, bagi într-o punguţă un pahar cu frişcă, un ciorchine de struguri, nişte căpşuni şi ceva glazură din tortul gazdei (lista de la pct. 1), îl înhaţi pe Titişor şi #occupybaia. Dacă vreun petrecăreţ n-are sigiliu pe vezică şi bate disperat la uşă, îl trimiţi frumos cu oliţa spre BCR.
oral de Revelion
Al treilea truc Eva e recomandat exhibiţioniştilor. „Sex oral în drum spre casă” după noaptea de Revelion presupune ori că bărbatul n-a băut absolut nimic, ori că se urcă la volan beat, ori că primeşte o felaţie în taxi, metrou sau autobuz. Alegeţi voi.

Sfaturile specialistului aduc orgasmul contabil

4) Următorul pas e să execuţi un deep-throat încă din debut. Desigur, numai în noaptea de Revelion, că aşa scrie în titlu. Dar pentru ca aserţiunea “femeile iau capul penisului între buze puţin câte puţin” să nu sune trivial, e citat un renumit specialist! Nu-i aşa că deja simţiţi fiorul academic în text?
oral de Revelion
5) Cea de-a cincea povaţă înţeleaptă marca Eva.ro presupune că un bărbat căruia partenera îi face sex oral în genunchi fiind, se uită după tocurile femeii. Şi printr-un miracol al opticii, i le vede! Cam cum ar veni asta, aşa?
oral de Revelion
6) În acest punct, Natalia Irimia, autoarea articolului, se lasă purtată de val şi uită complet despre prezervativul despre care vorbea la început.
oral de Revelion
7-8) Penultimul îndemn are de-a face cu noaptea de revelion cam cât au unii dintre redactorii Eva cu jurnalismul. Adică nimic.
oral de Revelion
Finalul e apoteotic. În sistemul „doi paşi înainte, unul înapoi, că aşa-i hora pe la noi”, femeile sunt învăţate să-şi numere mişcările capului în timp ce prestează. Natalia ne asigură că abordarea contabilă va aduce un orgasm din clasa pocnitorilor premium. Ne referim, desigur, la materialele pirotehnice utilizate, în mod tradiţional, la cumpăna dintre ani.

Articolul capodoperă poate fi admirat, în original, aici.

Cine e Eva?

Conform datelor oficiale, revista Eva e liderul pieţei online de lifestyle feminin, având peste 1,5 milioane de vizitatori unici în 30 de zile şi o medie de 15 milioane de vizualizări într-o lună calendaristică.  Eva.ro aparţine iMedia Plus Group, companie ai cărei acţionari semnificativi sunt Metex Big S.A. Galaţi şi Broadhurst Investments Limited, un offshore condus de Andrei Siminel.

1
Vote -1 Vote +1SdB
29 Decembrie 2011 @ 10:10

Sper ca articolul să facă parte dintr-o serie mai amplă. Să apară în curând sfaturi despre cum să faci un sex oral ștrengăresc prietenului de ziua lui, de Crăciun, de Sf. Valentin, de 1 iunie, de ziua lui Ceaușescu, în zile obișnuite, dimineața, la amiază și seara. Să se ajungă într-o zi ca bărbații să fie sătui de atâta sex oral.

2
+4 Vote -1 Vote +1Acru
29 Decembrie 2011 @ 15:33

Mari comici ai sexului oral e titlul filmului pe care îl vor trăi bărbaţii după ce se vor fi întâlnit cu vreo cititoare a revistei Eva transformată în practicantă după reţetă.

Sigur articolul va mai apărea. Prima ocazie va fi 14 februarie. Ar trebui să punem un pariu pe data în care vor recicla textul :)

3
Vote -1 Vote +1ionut
29 Decembrie 2011 @ 21:46

eu am ramas fixat pe specialistul cu nume cu rezonanta siderurgica. drept urmare am apelat la goagle.

4
+2 Vote -1 Vote +1Marian
1 Ianuarie 2012 @ 10:37

Eu cred ca Natalia chiar facea un oral cand a scris articolul. Tot asa, doi pasi inainte, … o gura inapoi =))

5
-5 Vote -1 Vote +1Florin Ruşanu
1 Ianuarie 2012 @ 19:51

Şi dacã ar fi singurul!

6
Vote -1 Vote +1Acru
2 Ianuarie 2012 @ 0:21

Marian, exclus. Nu s-a raportat niciun pacient cu penisul retezat în ultima vreme şi nici vreo răscoală în faţa toaletelor din sediul iMedia. Deci Natalia Irimia era cuminte la vremea redactării ghidului fantastic.

7
Vote -1 Vote +1ionut
2 Ianuarie 2012 @ 18:12

“Natalia Irimia” suna a pseudonim.

8
+2 Vote -1 Vote +1wtf
19 Decembrie 2012 @ 3:19

Dumnezeule mare sa lesin de ras, astia sunt chiar inculti cu oralul lor? :) ))

9
+2 Vote -1 Vote +1gavozdita
31 Decembrie 2012 @ 15:03

Urmeaza sexul oral cu sarmale si sexul anal cu parizer.

Tu ce părere ai?