«

»

Oana Racoviţă, star TV?

7 Aprilie 2012

Oana Racovita eleva violata monnet tvOana Racoviţă, viitoarea divă a televiziunilor româneşti, a început acomodarea cu obiectivele camerelor de luat vederi. Fosta elevă minoră violată de la Liceul Jean Monnet, actuala şcolăriţă (doar) abuzată majoră la liceul Sadoveanu are toate atuurile unei cariere de strălucite în lumea presei româneşti.

5 avantaje pentru cariera Oanei Racoviţă în televiziune

În primul rând, e fata lui Constantin Racoviţă din Galaţi, un asociat al lui Maricel Păcuraru, personaj care e acţionar la Romantica Television S.R.L., la Realitatea Media S.A. şi chiar la OTV, prin GMG Media Box SA.

Apoi, e deja celebră. Nu pentru că ar fi obţinut vreo medalie la Olimpiadă, ci datorită unui scandal sexual cu toate ingredientele unui succes de presă: sex, personalităţi, acuzaţii, anchete, procese, presiuni, mister, dezbateri aprinse, ba chiar şi un pic de religie. Nărăvaşul profesor de sport Dan Octavian Vişan a mizat inclusiv pe cartea smereniei în războiul mediatic.

Oana Racoviţă cu Serghei Niculescu Mizil şi Cristian Sârbu

Diva, mentorul şi străjerul

În al treilea rând, Oana Racovita (foto) se antrenează deja cu un realizator de televiziune: Serghei Niculescu Mizil, la braţul căruia a susţinut prima conferinţă de presă, în faţa Judecătoriei sectorului 1 . Mizil nu e doar invitat de profesie, ci are propria emisiune, alături de Mara Bănică, la obscurul canal TV6, finanţat de PD-L, prin Cristian Poteraş, primarul sectorului 6 din Bucureşti. TV6 face parte din grila de programe a RCS-RDS.

Serghei este unchiul Oanei Niculescu Mizil, deputat PSD. Iată un al patrulea avantaj pentru cariera Oanei Racoviţă: conexiunile în lumea politică.

Dacă vă întrebaţi ce caută Serghei Niculescu Mizil pe micile ecrane în fiecare zi, aflaţi că acesta este “specialist” în tehnici argumentative şi dezbateri de idei erudite. Ne e ruşine să dăm link spre blogul său, aşa că am făcut o captură de ecran cu una dintre demonstraţiile sale de retorice, pentru a evidenţia al cincilea atu profesional al elevei din Monnet:

Serghei Niculescu-Mizil blog

Serghei Niculescu Mizil argumentează pe blog

Aşadar, Oana Racoviţă are ce învăţa. S-ar putea să nu-i fie de ajuns postura de asistentă TV şi să poftească comande un scaun de moderator la o emisiune mondenă.

Anul trecut, pe 9 noiembrie, ACRU.ro scria aici fix aşa:

Dan Octavian Vişan, profesorul de educaţie fizică şi sport de la liceu Jean Monnet acuzat de viol, va face puşcărie.

Pe 18 noiembrie, Tribunalul Bucureşti a dispus arestarea fostului profesor de sport. Vişan a stat după gratii inclusiv în perioada Sărbătorilor, fiind eliberat abia în 6 ianuarie 2012.

Acum pariem că Oana Racoviţă va deveni un star de televiziune sau măcar fotomodel invitat. Dacă nu se întâmplă aşa, să ne ziceţi (de) DULCE.ro.

Sursa foto: Evz

1
+3 Vote -1 Vote +1Tataee
8 Aprilie 2012 @ 10:12

Cum n-a obtinut nici o medalie la olimpiade? Nimic nu stiti! Ascultati B.U.G. Mafia, piesa Olimpiada si dupa aia mai vorbim despre oana racovita…

2
+2 Vote -1 Vote +1Ioana
8 Aprilie 2012 @ 11:25

Noroc ca nu tin televizor in casa, caci daca l-as vedea pe “domnul” acela cu decolteu pana la buric si par pana…cine stie unde, m-ar lua cu fibrilatii :|

3
+1 Vote -1 Vote +1Acru
8 Aprilie 2012 @ 12:42

Tataee, cam ai dreptate, e scăparea noastră. La Olimpiada în varianta BUG Mafia e posibil să fi punctat Oana. O fi fost faza judeţenă sau naţională? :D

Ioana, ai observat ce poartă (cu mândrie şi lanţ gros) domnul Mizil de gât? Oare o dă jos când argumentează in stilul consacrat?

4
+1 Vote -1 Vote +1Ioana
9 Aprilie 2012 @ 11:08

Recunosc cu mare regret ca nu am observat din prima “micutul” talisman norocos. L-as fi observat cu certitudine, daca domnul nu ar fi fost atat de blanos. Scuzati expresia “domnul”.

5
+2 Vote -1 Vote +1SdB
9 Aprilie 2012 @ 17:34

Îmi pare deja rău de domnul profesor Vișan. N-a spus el rău atunci când a declarat că nu se mai îndrăgostește de fete fără buletin, deși din câte știu eu buletinul se ia la 14 ani și el nu de îndrăgosteală a fost acuzat.

6
+3 Vote -1 Vote +1Acru
9 Aprilie 2012 @ 17:56

SdB, n-a fi exclus ca Oana şi Logodnicul Păsărilor să devină chiar colegi de breaslă! El la Kanal D, ea…unde o vrea tăticul.

Vişan ar modera programul “Iubirea rezistă!“. Cum ar trebui să se numească emisiunea ei? :D

7
+1 Vote -1 Vote +1Tataee
9 Aprilie 2012 @ 18:48

Propun sa se cheme OCHIUL MARO DIN UMBRA :) )))

8
+1 Vote -1 Vote +1Izabela Ciocoi
10 Aprilie 2012 @ 10:53

Sa te prezint lui tati ca sa-ti rupă splina!

Tu ce părere ai?