«

»

Maradona joacă pentru Zlatan

21 Noiembrie 2011

Trei români au aplicat cu succes metoda Maradona asupra unei americance, căreia i-au uşurat buzunarele de vreo 500 de euro. Victima era turistă la Roma, iar incidentul a avut loc în centrul capitalei italiene, conform Roma Oggi Notizie.

Ghinionul „alor noştri” a fost, de această dată, poliţia feroviară italiană, care i-a prins niţeluş cam în flagrant.

covor oltenesc mare

Preş tradiţional

Între timp, FADERE, adică Federaţia Asociaţiilor de Români din Europa, se luptă să şteargă de pe youtube melodia cu Zlatan Ţiganul, pe care o puteţi asculta aici. Daniel Ţecu, şeful FADERE, le scrie celor de la Youtube că Faccio Bordello trebuie interzisă.

Important e să avem un preş mare, sub care să putem vârî mizeria. Punem batista pe ţambal şi ne oţărâm la oricine încearcă să o scoată. Altfel, italienii sunt atât de proşti încât dacă nu găsesc pe net melodia difuzată de Radio105, vor crede că românii sunt de fapt nişte nemţi mai umani cu apucături de japonezi, ascunse însă de eleganţa britanică.

De fapt, până să-l audă pe Alan Caligiuri făcând “bum-bum” , italienii credeau că banii le sar pur şi simplu din portofel când trec pe lângă cerşetori şi că fetiţele sexy de la marginea şoselelor sunt actriţe americane dintr-o mega-producţie porno. Şi erau convinşi că Mailat e un terorist pakistanez. Din păcate, doar melodia Faccio Bordello riscă să le schimbe perspectiva. Trebuie interzisă!

Tu ce părere ai?