«

»

Bideu pentru leu

2 Martie 2013

poze cu marius marinescu bideuFostul senator Marius Marinescu (mai cunoscut publicului drept Bideu) a trecut de la Partidul Democrat (PD) la Partidul Conservator (PC), apoi s-a mutat la Partidul România Mare (PRM), pentru ca în final să ajungă să tragă targa cu ursul lui Nuţu Cămătaru. Adică a parcurs călătoria iniţiatică de la Băsescu la Voiculescu prin Vadim la fraţii Cămătaru. Traseistul politic invocat a rămas totuşi în istoria recentă ca iniţiatorul unor modificări ale Legii 205/2004 privind protecţia animalelor, dar ruta sa doctrinară e demnă doar de porecla pe care o poartă cu incertă ruşine.

Luaţi un leu? Vine Bideu!

În calitate de preşedinte al Federaţiei pentru Protecţia Animalelor şi Mediului (FPAM), Marius Marinescu – Bideu n-a ratat ocazia de a se fotografia cu fiarele confiscate de la reşedinţa fraţilor Ion şi Vasile Balint, alias Nuţu şi Sile Cămătaru. Apoi, Marinescu a dispărut promis că se va ocupa personal de bunăstarea celor patru lei crescuţi de interlopi în captivitate. Detalii aici.

Cum un politician care schimbă trei partide în patru ani nu poate fi decât parolist, întrebarea “ce s-a întâmplat cu leii cămătarilor?” şi-a găsit un răspuns adecvat. Felinele sunt în grija zeloaselor autorităţi române, iar Marius Marinescu are grijă ca bestiile să păşească pe calea cea dreaptă, spălându-şi păcatele într-un bideu adecvat. Cum, nu credeţi? Iată o fotografie din arhiva personală a politicianului:

leu papa benedict

Unde au ajuns leii lui Nuţu Cămătaru

Şi un videoclip pe tema efectului activităţii politicienilor de tip bideu asupra noastră. L-am putea denumi şi “studiu de impact al implicării oamenilor politici români în evoluţia durabilă”:

1
+2 Vote -1 Vote +1gavozdita
4 Martie 2013 @ 13:03

Nu la fel de finut ca Vadim,tre’ sa recunosc.

Tu ce părere ai?