«

»

Tentaţia din servieta lui Tata Jean

27 Octombrie 2012

Preşedintele oficial al clubului Gloria Bistriţa şi şeful neoficial al Cooperativei Fotbalului Românesc (CFR, dar fără pierderi) a fost bătut şi jefuit la Bucureşti, cu o zi înaintea meciului cu Steaua liberală. Tâlhăria a vizat servieta celui poreclit “Lordul” (pentru discreţia cu care şi-a tratat partenerii de aranjamente fotbalistice). Pădureanu şi-a apărat valiza cu preţul feţei, după cum rezultă şi din imaginile de mai jos.

“Am vrut să aflăm secretul tactic al egalului care urma să aibă loc în meciul de pe Ghencea, de duminică seara. Tata Jean spune că pentru blaturi în fotbal e nevoie de onoare (sursa), iar eu îl ştiu pe nea Gigi Becali om de cuvânt. Procurorii i-au confiscat la Cluj o valiză plină cu onoare, semn că şi la Steaua cinstea şi performanţa umblă cash. Urmează ca Războinicul Luminii să-l întâlnească pe Lord şi am bănuit că servieta ascunde reţeta prin care Gloria Bistriţa a reuşit să nu retrogradeze niciodată în ultimii 23 de ani, iar Steaua să câştige Liga I de nouă ori “

ne-a declarat un hoţoman cinstit, explicând de ce Pădureanu s-a luptat doar pentru geanta diplomat, renunţând imediat la borseta cu bani şi acte.

Din înţelepciunea Lordului

bursa de idei bune“Lucrurile au rămas ca înainte de ’89. Ştie toată lumea că dominau câteva echipe pe plan politic. Dacă nu te lipeai de una dintre echipele ălea, nu aveai nici o şansă. La vremea respectivă, am fost sfătuit să fac acest lucru” spunea Jean Pădureanu anul trecut, în luna august.

Dacă jaful ar fi reuşit, iar poliţia ar fi recuperat prejudiciul (contrar obiceiului), am fi aflat cât mai costă un punct pe terenul unei echipe afiliate politic. Pentru trei puncte era nevoie de un geamantan.

Tu ce părere ai?