«

»

Găselniţa Zilei – 4 aprilie 2012

4 Aprilie 2012

Bietul Cătălin Nistor s-a născut în locul greşit. În copilărie, părinţii i-au interzis probabil să tragă cu cornete de hârtie cu bold în vârf spre fete ori babete. Astfel că, odată ajuns adult, s-a gândit că nu-i târziu să retrăiască emoţiile de plod neastâmpărat. Mare greşeală. Pornirea infantilă de a înţepa posteriorul domniţelor cu un nevinovat ac cu gămălie, de unică “folosinţă”, l-a transformat în inamicul public numărul unu.

idei bune bursaNistor a devenit teroristul cu ac, obsedatul din tramvaiul 41, înţepătorul psihopat, monstrul maniac, atentatorul dement. S-au organizat adevărate poteri moderne pentru ca mânuitorul de arme letale tip bold să fie prins şi linşat. Măcar mediatic, dacă nu şi efectiv.

Operaţiunea a reuşit, Nistor a fost arestat, iar isteria ipohondră s-a mai dezumflat. Valuri de satisfacţie au invadat sufletele feminine, radiind dinspre şezuturi, când soţia l-a părăsit pe Cătălin Nistor. Acum s-a stabilit şi preţul pe împunsătură: 40.000 de lei (9439 de euro) pe bucă înţepată!

În timpul acesta, dreptul zoofililor basarabeni de a face amor cu capre de rasă e apărat prin scrisori oficiale adresate Uniunii Europene! Iubitorii carnali de rumegătoare din Republica Moldova sunt numiţi “persoane cu orientare sexuală netradiţională”, nefericiţi şi nedreptăţiţi.

Spuneţi şi voi, nu s-a născut Cătălin Nistor în ţara nepotrivită?

1
Vote -1 Vote +1Oliver
4 Aprilie 2012 @ 21:17

Acum pune-te si tu in locul victimelor…dupa ce te inteapa cineva cu un ac care e intrebarea ce iti trece prima data prin minte?
Un prieten, in adolescenta, a fost intepat cu un ac si apoi a fost mintit ca are SIDA… a fost destul de traumatizant pentru el dar din fericire era un ac steril.

In plus, unui om caruia i-se pare normal sa intepe cu un ac necunoscute i-se pot parea normale si alte lucruri asa ca hai sa nu ii mai luam apararea…

2
Vote -1 Vote +1Acru
4 Aprilie 2012 @ 21:30

Acele cu SIDA-HIV, gripă porcină, viermi cosmici etc. sunt legende urbane. Ca şi ambulanţele groazei care fură copiii şi îi golesc de organe.

Virusul HIV crapă la contactul cu aerul.

P.S. Cine a zis că e normal? :)

3
Vote -1 Vote +1Oliver
4 Aprilie 2012 @ 22:03

OK, mi-se parea ca articolul lua oarecum apararea tembelului…

Legenda urbana ca legenda urbana pana te asezi tu pe scaun la cinematograf si gasesti mesajul cu “Bine ai venit intre noi!” . Si te faci cu un test pe nepusa masa :)

Crapa la contactul cu aerul…dar daca acul inca mai contine sange in stare lichida, adica e fresh? :)

4
Vote -1 Vote +1Acru
4 Aprilie 2012 @ 22:11

Cum convingi sângele să rămână în stare lichidă pe vârful unui bold (care mai şi trece prin nişte haine) tu fiind în tramvai? :P :?:

5
Vote -1 Vote +1Oliver
4 Aprilie 2012 @ 22:56

Poate nu sunt in tema…victimele stiau ca e vorba de un bold? Domnu Nistor dupa ce le intepa le batea bland pe umar si le spunea “Nu iti face griji, e bold si e steril, acum l-am desigilat!”

Daca te inteapa cineva primul lucru care iti trece prin minte e ca mama ta intoteauna te-a atentionat sa fii atent la doamna asistenta sa scoata acul din tipla cand iti face vaccinu’ ;)

Lasand asta cu paranoia la o parte…Nissi putea nimeri un nerv, acela care e extrem de rar nimerit de asistenta cand face penicilina. Cineva poate sa spuna ca sunt sansele mici dar eu cand am instalat “telefonul rosu” intre mine si prietenul de care vorbeam mai sus(eu am zis ca nu sunt eu :) ) si anume celebrele telefoane de jucarie dar cu 70 de m de cablu intre ele m-am intepat cu un ac in exteriorul genunchiului si peste cateva ore mi-a paralizat piciorul.Din fericire mi-a trecut a doua zi dimineata dar am tras o sperietura zdravana.

6
Vote -1 Vote +1Acru
4 Aprilie 2012 @ 23:13

Nu ştiau, dar puteau presupune. Dacă raţiunea învingea paranoia.
E interesant însă că acum ştiu exact despre ce ac e vorba şi totuşi îşi evaluează posteriorul la 9500 de euro/bucă înţepată. :x
Da, ok, şi trauma psihică e o daună. Dar dimensiunea ei e dată doar de gradul de informare.

Partea cu nervul e verosimilă, deşi nu poate fi vorba despre leziuni permanente.

7
Vote -1 Vote +1SdB
5 Aprilie 2012 @ 1:03

Desigur, era vorba de un tip de ac pe vârful căruia nu încăpeau să danseze prea mulți îngeri, din varii cauze :)

Tu ce părere ai?