«

»

Funar a prins doi evrei illuminati care furau curent

15 Martie 2016

Caz clasic de înşelătorie evreiască într-un bloc din Cluj! Doi locatari evrei, soţ şi soţie, au furat ani de zile la factura electrică, punând în spinarea românilor cinstiţi de pe scară cheltuielile lor nesimţite cu illuminatul.

Evreii trăiau sub identităţi false, folosind nume româneşti: Ana şi Alexandru Bufniţă. Ghinionul lor a fost că, acum patru luni, în bloc s-a mutat Gheorghe Funar, care imediat a şi fost ales administrator, cu unanimitatea voturilor celor trei proprietari prezenţi la şedinţa Adunării Generale.

Funar patriot românSincer să fiu, nu am ştiut că furau curent, asta s-a aflat când a venit poliţia. Dar dacă nu eram eu să-i denunţ că sunt evrei care operează sub nume false, apăi, poliţia n-ar fi venit niciodată. Ştiţi cum am aflat că sunt evrei? Eu locuiesc în apartamentul de vizavi. Într-o dimineaţă l-am văzut pe evreul impostor venind cu o pungă de cumpărături. Ştiţi ce-avea în pungă? Nu ştiţi. Păi, vă spun eu. Avea un pui congelat. Hopaaa. Păi, pe ăsta îl cheamă Bufniţă şi el îşi procură hrana pe lumină? Atunci m-am prins că e un nume fals. Ştiţi cine foloseşte nume false? Nu ştiţi? Evreii!”, a declarat Funar pentru expunere.com.

Suspecţii se pregăteau să fugă!

Fostul primar afirmă că, în ciuda faptului că pentru el deja era clar că are de-a face cu nişte evrei, probele erau insuficiente pentru a-i convinge şi pe vecini. Dar nu a mai durat mult până s-au convins şi ei cum stă treaba, a povestit Funar.

De Crăciun, falsele Bufniţe n-au dat drumul la uşă colindătorilor. Deci, ăştia nu sărbătoreau naşterea Domnului Nostru Isus Hristos. Păi ştiţi cine nu sărbătoreşte naşterea Domnului Nostru Isus Hristos? Cum, nu ştiţi cine? Vă spun eu, am scris şi-n carte! Evreii! Aşa că ne-am dus cu toţi vecinii peste ei şi i-am forţat să recunoască. N-au vrut să recunoască, dar s-au dat de gol, atunci când el a înjurat de ţară şi de scară. Aşa a zis: «Îmi bag p…a în ea de scară de căcat şi în ea de ţară de căcat. Hai, dragă, să ne cărăm dracului de aici!» Atunci ne-a fost clar că trebuie să intervenim, pentru că intenţia lor clară era să fugă”, s-a confesat îngrijorat fostul primar al Clujului.

Arsenal de propagandă sionistă

Funar Gh. carteaÎn urma intervenţiei vigilente a blocatarilor conduşi de patriotul Gheorghe Funar, poliţia a venit la faţa locului. Din apartamentul evreilor au fost ridicate mai multe probe: şase becuri economice de fabricaţie neromânească, un tratat de hipnoză, patru DVD-uri cu propagandă masonică disimulată în filme artistice, un termometru cu mercur şi un bileţel pe care era scris de mână „Îmi bag p..a în ea de scară de căcat şi în ea de ţară de căcat”.

Pe perioada cercetărilor preliminare, asupra celor doi evrei s-a dispus arestul la domiciliu. În cauză, poliţiştii beneficiază de sprijin de specialitate din partea Comitetului Executiv al Asociaţiei de Proprietari a blocului.

Tu ce părere ai?