«

»

Eşti penal, grăsuţule

7 Noiembrie 2011

catuşe costum

Sorin Ovidiu Vântu, genialul grăsuţ, cum îl numeşte, salivând, Bogdan Chirieac, omul de casă al Realităţilor, a fost din nou reţinut (deocamdată doar pentru 24 de ore).  De data asta, alături îi stau Liviu Luca, sindicalist delapidator, din galeria Ciorbea-Mitrea-Petcu şi Octavian Ţurcan, unul dintre interpuşii obişnuiţi ai lui SOV. Lipseşte, pentru motive doar de procurori înţelese, Vitalie Dobândă, omul fără faţă.

Jocul e cam aşa: Vântu are Realitatea, hop la puşcărie. Vântu vinde (teoretic) trustul lui Elan Schwartzenberg, i se dă drumul. Numai că între timp Vântu îl elimină pe Sebastian Ghiţă şi redevine, practic, stăpânul Realităţii vechi. Aşa că e din nou arestat. Motive (temeinice, de altfel) sunt destule. Acum e vorba despre falimentul deliberat al PetromService (PSV Company).

De administrarea PSV Company se ocupă isrealianul Arie Shalev -cunoscut în România ca Arin Stănescu- prin firma RVA Insolvency Specialists SPRL.

Aşteptăm ieşirile publice plângăcioase ale apropiaţilor lui Vântu ca să anticipăm eliberarea. Sau reprimirea lui Ghiţă în trust.

Grăsuţul briliant penal nu înţelege că de data asta nu va fi lăsat să controleze instrumentul de campanie electorală numit Realitatea Media. Cel puţin nu până la alegerile din 2012. După, probabil o va primi înapoi cu scuze de la noua putere.

Libertatea vine de la Găină
(14 noiembrie 2011)

P.S. Grăsuţul Vântu şi acoliţii au puşi în libertate printr-o decizie a completului prezidat de judecătoarea Carmen Găină (Curtea de Apel).
Aşteptăm fuziunea Realitatea RTV sau măcar întoarcerea lui Sebastian Ghiţă.

1
Vote -1 Vote +1ionut.dmi
11 Noiembrie 2011 @ 18:18

“Grăsuţul briliant penal nu înţelege că de data asta nu va fi lăsat să controleze instrumentul de campanie electorală numit Realitatea Media. Cel puţin nu până la alegerile din 2012.”

gresit! nu pana in 2012, ci cat timp va fi Basescu presedinte.

2
Vote -1 Vote +1Acru
11 Noiembrie 2011 @ 18:24

Oare nu-i tot aia? Cu suspendarea şi referendumul ieşim din 2012?

3
+1 Vote -1 Vote +1ionut.dmi
13 Noiembrie 2011 @ 19:14

nu-i tot aia. pentru ca, desi teoretic, momentul cheie al suspendarii e, intr-adevar, decembrie 2012 el poate avea loc chiar si inainte. sau mult dupa. sau deloc.

poate fi deloc pentru ca a fi la putere nu inseamna a avea o majoritate parlamentara (cum, cel mai probabil va avea USL din decembire 2012). a fi la putere inseamna “a avea un guvern sustinut de o majoritate parlamentara”. e o diferenta de nuanta esentiala. pentru ca decizia ca x sau y sa faca parte din guvern apartine unui singur om din acest stat: presedintele Romaniei. de aici si dilema in care se vor afla parlamentarii in 2012: asteptam cateva luni sa reuseasca/sau nu un referendum de suspendare, sau plecam acum si facem o majoritate pro-Basescu?

am spus-o si o repet: Cine controleaza Guvernul controleaza Romania. Iar cine controleaza premierul controleaza Guvernul. cel putin, in momentul de timp decembrie 2012, Basescu va avea acest control. restul, sunt detalii.

4
+1 Vote -1 Vote +1Acru
14 Noiembrie 2011 @ 16:11

Varianta referendumului e prea apetisantă. S-au fript de prea multe ori coalizându-se cu Băsescu ca să mai facă acelaşi tip de eroare.
Dar da, s-ar putea să dureze până în 2013 până când grasuţul SOV îşi va primi oastea regulabilă regulată înapoi.

Tu ce părere ai?