«

»

„Aprindeți o lumânare, suntem foarte bătrâni”!

14 Martie 2016

Inspiraţi de succesul piesei S-aprindem torţele, cei doi autointitulaţi muzicieni români vor lansa în curând un nou material.

bursa ideilor buneDa, păi va fi un material sau o piesă, că ar fi exagerat să-i zicem cântec. Noi credem că va avea trecere la public chiar mai mare decât precedentul. Ne-am dat seama de ce are succes «S-aprindem torţele». Din cauză că stârnim milă. Se vede clar din material că suntem nişte plagiatori bătrâni lipsiţi de orice talent. Aşa că, din moment ce mila ne aduce succes, viitoarea piesă va fi tot în linia asta, doar că mult mai dură, mai sinceră. Adică, de ce doar să sugerăm că zilele noastre în muzică şi, în general, în viaţă, sunt cam încheiate? De ce să nu o spunem direct?”, au afirmat cei doi, citind în acelaşi timp declaraţia de pe câte o foaie.

Dan Bittman s-a arătat foarte încrezător în lipsa de forţe şi de talent a prietenului său Minculescu. „Practic, Cristi nici nu mai e nevoie să cânte. E suficient să ţină gura deschisă din când în când ca să i se vadă dinţii ăia înfricoşători şi să murmure ceva, preferabil din Led Zeppelin sau Whitesnake, iar videoclipul o să rupă topurile”, a spus Bittman abia trăgându-şi sufletul.

Declaraţia lui Bittman a fost, totuşi, uşor contrazisă de Minculescu. „Eu înţeleg că Dan consideră că eu sunt cel mai stors dintre noi doi, dar hai să nu ne grăbim cu concluziile! Adică, da, nu neg că sunetele pe care le scot sunt ciudate rău, dar să nu uităm că el a lucrat timp de doi ani de zile în juriu la X Factor cu Delia. Îmi vin în minte cel puţin două boli grave cu transmitere sexuală pe care le poţi lua de la Delia doar respirând la doi metri de ea”, a afirmat Minculescu.

Cei doi rockeri au fost deja văzuţi intrând vineri în studioul de înregistrări, a confirmat o sursă pentru ACRU.ro. Aceeaşi sursă ne-a mai spus că până în prezent nu au fost văzuţi şi ieşind.

1
Vote -1 Vote +1Andrei Pleșu
15 Martie 2016 @ 10:13

mai bine aprindeţi o lumânare pentru gluma asta.

2
+3 Vote -1 Vote +1Cristi Minculescu
15 Martie 2016 @ 19:25

sugi cuc, domnule Pleșu. gluma e foarte bună. de la cât am râs la ea, deja mi-am prelungit viața cu cinci zile.

Tu ce părere ai?